Wij werken alleen met vrijwilligers, we hebben geen beroepskrachten.

 

De Vrijwilligers

Wie werkt er?
Een team van circa 60 vrijwilligers, verdeeld over de 6 huiskamers, begeleidt de gasten. Gemiddeld is er 1 vrijwilliger per 4 gasten. Enkele vrijwilligers zorgen ook voor het vervoer van de gasten.
Iedere Huiskamer heeft een HuiskamercoŲrdinator die zitting heeft in het bestuur van de Stichting Dagopvang Weert.

Word vrijwilliger!

Binnen Stichting Dagopvang Weert zetten veel vrijwilligers zich in ten behoeve van ouderen. Zonder al die vrijwilligers zouden we in de wekelijkse huiskamers niet de circa 140 gasten kunnen ontvangen. We zijn dan ook zeer dankbaar voor de inzet van deze vrijwilligers en blijven op zoek naar nog meer vrijwilligers.

Bij Stichting Dagopvang Weert is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij je past. We hebben vrijwilligers nodig die zich op allerlei manieren willen inzetten. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!

Samenwerken met vrijwilligers

Stichting Dagopvang heeft veel ervaring in het samenwerken met vrijwilligers. Vandaar dat we het belangrijk vinden om deze vrijwillige inzet professioneel vorm te geven. Na het aanmelden voor vrijwilligerswerk volgt altijd een kennismakingsgesprek.

We bespreken de identiteit en visie van Stichting Dagopvang Weert en stellen gezamenlijk vast welke werkzaamheden bij u passen. De werkzaamheden moeten altijd passen bij het enthousiasme en de wensen van de vrijwilliger.

Vrijwilliger worden kan altijd: we zoeken zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijdscategorieŽn!

We maken gezamenlijk afspraken en stellen een vrijwilligersovereenkomst op. We zorgen ervoor dat we in gesprek blijven over de uit te voeren werkzaamheden, zodat er aan beide kanten een plezierige samenwerking blijft. Van onze vrijwilligers horen we keer op keer hoeveel voldoening ze beleven aan het werken met en voor de oudere medemens.

Aanmelden als vrijwilliger

Wil je ook vrijwilliger worden bij Stichting Dagopvang Weert? Wat kun jij betekenen als vrijwilliger? Wil je vrije tijd op een zinvolle manier invullen? Zet je talenten in voor je medemens en meld je aan als vrijwilliger. Nog niet helemaal overtuigd? Bel voor een afspraak met johan Wouters 06-29017534 Vrijwilligerswerk: voor gasten ťn jezelf een verrijking!

Chauffeurs in het bezit van een auto gevraagd
Wij zoeken voor enkele huiskamerprojecten nog chauffeurs die onze gasten van thuis willen ophalen en terugbrengen. Tijdstip en route kan natuurlijk ik overleg worden vastgesteld. We vergoeden Ä 0,28 per km.

Wij zoeken ook mensen die ons bestuur willen komen versterken. Is dit misschien iets voor u? Laat het ons alstublieft weten, dan vertellen wij u graag meer over.

Voor meer informatie neem dan contact op met Johan Wouters op telefoonnummer 06-29017534.De Stichting

De Huiskamer

De Locaties

De Vrijwilligers

De Activiteiten

Nieuws

Contact

ANBI-gegevens

Stichting Dagopvang Weert
info@dehuiskamerweert.nl